Dokumentimi i masakrës zgjedhore, PD publikon formularin e analizës nëpër degët e partisë

Para dy ditësh PD organizoi mbledhjen e kryesisë dhe në qendër të saj ishte faktimi i masakrës zgjdhore kryer nga Rilindja në të gjithë Shqipërinë.

Në këtë mbledhje është përcaktuar edhe mënyra se si do të bëhet analiza deri në 10 korrik. Kush pretendon që ka pasur vjedhje të votës, tjetërsim të vullnetit të zgjedhësve dhe çdo parregullsi tjetër do ta pasqyrojnë të faktuar në këtë formular i cili është konfirmuar nga Kryesia.