POLITIKË

“Berisha po i çon strukturat e tij te Meta”, deklarata e...

Anëtarja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Edlira Devolli thotë se kjo forcë politike nuk mund të fitojë zgjedhjet me Sali Berishën në krye...

Qetësia përbashkuese e Lulzim Bashës!

Nga Edlira Devolli-LEKA Figurat më të urta që gjejmë nëpër tregime, ngjarje si në letërsi dhe në jetën e përditshme janë ata që nuk mendojnë...

Mbretëria Shqiptare dhe hebrenjtë në Shqipëri/ Shqipëria ishte një arkë shpëtimi...

Nga LTM Princ Leka II. Historia e Hebrenjve! Hyrje: “Si do të ishte bota�nëse të gjithë do të ishin sjellë si shqiptarët?”�John L Withers II Hebrenjte shpëtuan nga...

Bordi Transparencës Publikon Çmimet E Karburanteve, Ja Sa Do Të...

Bordi i Transparencës në datë 6 Gusht 2022, në mbledhjen e radhës vendosi: Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN...

Sot është Viti i Ri kinez dhe dita e parë e...

Dita e parë e Vitit të Ri Kinez bie më 22 janar të këtij viti. I njohur gjithashtu si Festivali i Pranverës ose Viti...

Luizi flet për hyrjen e Butrintit në BBV: Mua më nxjerr...

Jashtë ambienteve të Big Brother Vip ndjekësit e kanë hedhur dhe pritur me mijëra herë tezën se “Butrint Imeri do të bëhet pjesë e...

Një grua e fuqizuar, një familje e fuqizuar

 “Jeta në fshat nuk është e lehtë për vajzat dhe gratë. Duhet të punosh shumë dhe shpesh përballesh edhe me paragjykim,” - thotë Nertila nga...