Rrahu biznesmenin grek. Zbardhet dënimi 3 vjeçar i kryebashkiakut të Mallakastrës

Zbardhet vendimi i dënimit të kryebashkiakut të Mallakastrës në Greqi. Qerim Ismailaj, në vitin 1999 punonte në ndëtim në shtetin fqinj, në një ishull. Më konkretisht ai punonte e jetonte në ishullin grek Hiot.

Pronari që e kishte punësuar në atë kohë nuk e kishte paguar atë për një punë të bërë, për të cilën duhej të jepeshin një shumë e konsiderueshme parash.

Biznesmeni grek dhe kryebashkiaku i Malakastrës janë takuar dhe janë përpalasur fizikisht mes tyre. Në momentin e sherrit greku është rrëzuar e ka përplasur kokën në kalldrëm duke marrë plagë. Pas kësaj ai bëri klallëzim në polici, dhe menjëherë policia greke arrestoi Isamilajn, duke e dënuar atë me tre vite burg.