Gagaçi dhe uzurpuesi i ekraneve Baton Haxhiu, duhet shpallur “non grata” në Shqipëri!

Nga Guxim Alimani

Kjo duhet të ndodhë sot, nesër është vonë!

(Refleksion)

Shqiperia dhe Kosova ndonese pa peshe ne politiken e kontinentit jane perfshire ne sanksionet kunder Rusise agresive qe me luften ne Ukraine po çon kozmosin jo vetem drejt krizes por dhe rrezikon nje katastrofe atomike humane.

Nga ne nuk pritet me shume “de jure” por “de facto” ne kemi mundesi shume te thjeshta dhe modeste te kontribuojme ne kete çast prag-tragjik.

Dhe mundesia qe di une eshte me emer te perveçem.Baton Haxhiu-nje gagaç mediatik i kudo ndodhur dhe kudo pranuar dhe si nje Sheik i mirepaguar eshte vreri prorus,proserb,antiperendimor qe po bllokon ekranet me reputative te kombit.

Besoj se reagimi im nuk eshte politik.Eshte thjesht sikur te denoncoj nje terrorist qe ka bomben ne dore apo nje manjak qe pregatitet te petdhunoje nje femije..duhet ta ndalojme.

Edhe ky Presidenti akoma ne detyre qe bie ne gjunje me gishtat ne forme zogu te shqiponjes e ka nje tager..nuk e di pse nuk e konsumon.

Eshte turp..turp i madh qe paguhet jo vetem me taksat e shqiptareve por dhe me gjakun e qindra mijerave jete shqiptaresh te marra nga serbo sllavizmi.

Dikush do ta beje kete..por eshte mire te jete institucionale.