Nga Qemal Karaosmani: Ja fjalët e fundit që i tha Burri i Pavarësisë bishës dhe kuçedrës komuniste

Nga Qemal KARAOSMANI

Burri me dy Rr të forta Shqiptari”dhe Atdhetari” Xhelal Koprencka para se ta pushkatonin në vitin 1979…… kur e pyeti njeri nga ata që po zbatonte ligjin : C’ke për të thënë si fjalë të fundit ! …. Dhe burri i Pavarësisë” i tha,drejt e në sy : M’jep një cigare, se i kam thenë të gjitha dhe ju kam sharë siç më ka dash qejfi dhe shpirti. !Mirënjohje dhe përulje për shpirtin”e pa epur të Shqipëtarisë🇦🇱🇦🇱