15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Ashtu si të gjithë, edhe personazhet e famshëm gjejnë mënyra të ndryshme për t`u relaksuar dhe për të marrë veten me të mirë. Nga koleksioni i Barbie-ve tek varëset e rrobave, sot mund të njohësh hobin e çuditshëm të të preferuarit tënd.

Johnny Depp koleksionon Barbie

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Pasioni nisi kur luante me kukulla me vajzën e tij dhe nuk ndaloi. Ka një dhomë enkas për Barbiet e tij.

Penelope Cruz koleksionon varëse rrobash

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Bën sens ky pasion duke qenë se Penelope është ikonë mode. Ka plot 500 të tilla, jo metalike.

Katy Perry koleksionon flokë vipash

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Po, po kur vipat presin flokët duhet t`i japin ca fije Katy Perryt. Ka të Miley Cyrus dhe Taylor Swift dhe i mban në portofol.

Taylor Swift bën globe dëbore

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

I bën shpesh dhe ua dhuron miqve të saj.

Ryan Gosling thur me shtiza

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Kur përshkroi njëherë ditën e tij perfekte, ajo s`kishte lidhje me aktrimin. “Dita ime perfekte është të punoj me shtiza dhe nëse del diçka e mirë, bëhet një dhuratë e bukur për dikë.

Mike Tyson merr pjesë në konkurset e pëllumbave

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Kendall Jenner bën tinguj zogjsh

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Do ta kishe të vështirë ta dalloje nëse janë zëra zogjsh apo Kendall.

Beyonce merret me bletë

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Filloi për herë të parë kur i duhej mjalt pa hile për vajzën e saj dhe tashmë e ka pasion. Deri tani ka 80 mijë bletë.

Tom Hanks koleksionin makina shkrimi

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Klaudia Schifer koleksionon insekte

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Brad Pitt bën qypa prej balte

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Po fiks si tek filmi “The Ghost”.

Demi Moore koleksionon këto kukullat e vjetra

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Nicolas Cages koleksionon kafka dinosaurësh.

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Mila Kunis luan video games

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Leslie Mann nget këtë rrotën

15 hobi surprizë që nuk ua dinim të famshmëve

Ka mësuar që kur ishte 10 vjeçe dhe ende ushtrohet.