“PD, alternativa e nxjerrjes së vendit nga kriza ekonomike”, Kandidati Hasani vijon turin e takimeve, Fushë-Arrëzi ishte ndalesa e sotme: Zona është braktisur nga qeveria, popullsia jeton në kufijtë minimal të jetesës

Qyteti bastion i demokratëve, Fushë-Arrëzi, ishte ndalesa e sotme e  takimeve të kandidatit Lodovik Hasani, i cili i shoqëruar nga të rinjtë e FRPD, përmes kontakteve me qytetarë, njësi tregtare dhe bizneset vendase, krijoi një panoramë të qartë të situatës së rëndë ekonomike të shkaktuar nga qeverisja 8 vjecare e Edi Ramës dhe mungesës së politikave sociale për zona të tilla, të lëna totalisht në mëshirë të fatit dhe nga ku popullsia e kësaj treve jeton në kufijtë minimal të jetesës.

Nga komunikimi me qytetarë të shumtë dhe tregtarët e këtij qyteti, u evidentua gjendja mizerabël e infrastrukturës urbane, gjë e cila ka ndikuar ndjeshëm në uljen e kapaciteteve tregtuese, si dhe niveli i papunësisë së popullatës, që luan një rol parësor në fuqinë blerëse, e për pasojë, biznesi vendas i këtij qyteti ndodhet në limitet e mbijetesës.

Kandidati Hasani, teksa ka shkëmbyer me banorët dhe me tregtarët vendas biseda të ngroha vëllazërore, është ndalur në shpalosjen e programit ekonomik që PD ka për biznesin e vogël dhe për zonat e varfra, duke vënë theksin tek nxtija e punësimit përmes siëprmarrjeve, si dhe tek instrumentet e subvencionimeve për kategori të ndryshme biznesesh.

Në frymën e një mikpritjeje të vecantë, banorët e këtij qyteti hapën dyert për birin e tyre, (kujtojmë se z. Hasani ka jetuar shumë vite në qytetin e Fushë-Arrëzit, duke fituar respektin dhe vlerësimin e banorëve për sjelljen dhe vlerat qytetare që ai dhe familja e tij dëshmuan gjatë viteve të qëndrimit të atyshëm), duke e mirëpritur me entuziasëm dhe me një besim të madh se ai do të jetë përfaqësuesi dinjitoz i tyre në Kuvendin e Shqipërisë.

Të gjithë njëzëri, i konfirmuan kandidatit Hasani mbështetjen e tyre pa rezerva në zgjedhjet e 25 prillit, të bindur se Partia Demokratike, që ai përfaqëson është alternativa e nxjerrjes së vendit nga kriza ekonomike dhe se kryetari i saj Basha është lideri që mundet të luftojë oligarkinë si sistemin e padrejtësive ndaj qytetarëve dhe zhvatjes së tyre.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm