Cilat karakteristika të meshkujve i joshin më së shumti femrat në takimin e parë?

Një hulumtim i ri e ka zbuluar trajtën fizike te meshkujt, e cila më së shumti i josh femrat, dhe duket se është pak befasuese.

Sipas këtij hulumtimi, lirisht mund t’i harroni orët e shpenzuara në palestër për t’i ndërtuar muskujt e barkut dhe mos u brengosni që para takimit të kaloni një copë kohe duke i rregulluar flokët, sepse zonjat nuk janë të interesuara as për muskujt e as për stilin e flokëve.

Në vend të këtyre duhet të shpenzoni më shumë kohë në tualet – duke i pastruar dhëmbët – sepse buzëqeshja e mirë është numri një që i josh femrat.Anketimi i ka zbuluar trajtat fizike kryesore të cilat femrat i kërkojnë te një partner i ri potencial dhe 71% e zonjave kanë thënë se buzëqeshja e mirë i prinë listës së kërkesave.

Përveç buzëqeshjes, edhe personaliteti, morali i mirë familjar dhe vetëbesimi janë të rëndësishme.