Miq me ish-in tuaj? Atëherë mund të keni tendenca psikopatike

Nëse keni mbetur shokë me ish-partnerit tuaj atëherë duhet të bëni disa pyetje.

Një studim shkencor nga Universiteti Oakland tha se ata njerëz që ende kanë një marrëdhënie miqësore me ish-in e tyre mund të jenë “psikopat” të vërtetë.

Por cilat janë arsyet që nxisin një person të qëndrojë në kontakt me ish-in?

Ka ardhur koha për të konfirmuar se miqtë e mbetur me ish-partnerin do të bëheshin një lloj mburoje për ata që nuk duan të vuajnë plotësisht braktisjen.

Narcisisti është personi i cili ende dëshiron të mbajë një marrëdhënie me partnerin e tij të mëparshëm, sepse këta njerëz urrejnë të dështojnë dhe nuk mund të pranojnë të refuzohen.

Në përgjithësi, duhet të thuhet se në këtë pikë “psikopatët” jetojnë marrëdhëniet e tyre duke menduar se çfarë do të jetë e dobishme për ta dhe ata mbeten miq me ish-in e tyre për një fakt thjesht material.noa.al/