Kjo shenjë e Horoskopit, jep gjithçka për dashurinë

Njihuni me dy tiparet e shenjës së Ujorit në dashuri

Nuk i fsheh ndjenjat e dashurisë

Kur Ujori dashuron dikë, dashuria shihet edhe nga aeroplani, sepse nuk gjen kuptim në fshehjen e simpatisë ndaj dikujt. Njerëzit e lindur në këtë shenjë natyrshëm janë atraktivë dhe bashkë me ta mendja juaj lehtë mund të bëhet e vërshuar me përmallim, nëse nuk jeni të gatshëm për të.

Dëshira seksuale është vetëm një aspekt i Ujorit në dashuri. Ata janë të interesuar që t’ju njohin mirë, dëshirojnë të dinë çdo gjë për ju në sfera dhe nivele të ndryshme. Duan të bashkojnë të gjitha informacionet si mozaik gjithnjë derisa të marrin pasqyrën komplet për ju.

dashurie.

Do të japin çdo gjë për dashurinë

Janë në gjendje që të viktimizojnë prestigjin e vet në mënyrë që botës përreth vetes t’i tregojnë që dashuria e vërtetë ekziston edhe jashtë normave të imponuara, rregullave dhe rutinës së pranuar shoqërore.

Ana negative e karakteristikave të Ujorit qëndron në atë që prirja për eksperimentime dhe hulumtime dhe shpesh ndjenjat e tij ndaj partnerit i drejton në humbje të individualitetit dhe në apati.