DENONCIMI/ FRPD Rrogozhinë denoncon një problem të vazhdueshëm në të gjithë bashkinë Rrogozhinë!

Transportin e nxenesve neper gjimnazet ku ato bejn mesim. Ky transport mbulohet 100% nga vete nxenesit, pa asnje mbeshtetje nga Bashkia. Kjo eshte nje kosto e paperballueshme sepse cmimi i biletes eshte rritur dhe te ardhurat e familjeve te cilet shumica jane te papune dhe mundohen duke mbjetuar vetem per ti mundesuar shkollimin femijeve te tyre.

Bashkia nuk e ka finacuar asnjeher transportin e nxenesve qe eshte nje detyrim i tyre per te mundesuar sherbimet per komunitetin. Padyshim qe keto fonde shkojn diku tjeter dhe per kete pergjigjen duhet ta jap kryetari i bashkise.

I kemi paraqitur dhe me poshte me tabel treguese, numrin e nxenesve dhe cmimin qe paguajn nxenesit per te transportin per te shkuar ne gjimnazet e tyre ne disa zona te bashkise Rrogozhine.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm