Kastriot Dervishi: Ja disa pseudonime të çuditshme hasura në rrethet e Fierit dhe Elbasanit

Disa pseudonime të çuditshme hasura në Rrethin e Elbasanit (shumica anëtarë partie):
-“Dardha e ëmbël”
-“Çatudi”
-“Sahati i Peqinit”
-“Sahati i Lezhës”
-“Koçolita”
-“I përpikti”
-“Komshiu”
-“Usta Safeti”
-“Usta Sadiku”
-“Ligji”
-“Zisi”
-“Cepi”
-“Garderoba”
-“Abetare çeke”
-“Alfabeti grek”
-“Uji i ftohtë”
-“Boshthekuri”
-“Gjoli i Vlorës”
-“Gjoli i Pogradecit”
-“Gjoli i Prespës”
-“Pazari i Ersekës”
-“Panxhari i Shijakut”
-“Model kopshti”
-“Pushka e mirë”
-“Napa e vogël”
-“Hija e freskët”
-“Kaçubbërësi”
-“Fiku i Gramshit”
-“Kamatraxhiu”
-“Birra e ftohtë”
-“Karrige kashte”
-“Skifteri i butë”
-“Bujku përparimtar”
-“Aeroporti i Gjirokastrës”
-“Bajame Peshkopie”
-“Azili i Dukagjinit”
-“Gjeli i thatë”
-“Biskotapunuesi”
-“Sulmi i Tepelenës”
-“Karroca e vogël”
-“Karroca e bukur”
-“Uthull Sarande”
-“Brava sekrete”
-“Lëkura e kunadhes”
Disa pseudonime të çuditshme hasura në Rrethin e Fierit:
-“Pikllima”
-“Hija e shkollës”
-Qebapi i Elbasanit”
-“Shekullori”
-“Ylli i sabahut”
-“Dhëmbi i artë”
-“Nata”
-“Dibra e bukur”
-Pionieri gjigand”
-“Dielli i dimrit”
-“Soleta”
-“Morfina”
-“Florida”
-“Paqja”
-“Çekanka”
-“Homerfesti”
-“Sazet e Roskovecit”
-“Saze Shënpali”
-“Gëzhojbërësi”