Salianji nga Devolli i Korçës: Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen. I zgjasim dorën kujtdo që ka kontribut

Ervin Salianji nga Devolli i Korces: Bashke kemi zgjedhur te ardhmen. I zgjasim doren kujtdo qe ka kontribut.


Devoll.
Si shumë prej demokratëve të tjerë e kemi nisur nga zero dhe e di si është rrugetimi brenda partisë, i di hilet, padrejtësitë dhe mungesën e meritës! Bashkë kemi zgjedhur të ardhmen dhe së bashku do ti shtrijmë dorën kujtdo që ka kontribut, zotimi është se gjithkujt do ti jepen mundësi dhe jo ofiqe tarafesh të ngushta.