Përkujtohet “Masakra e Reçakut”, kryelegalisti Axhami: Genocid e krim njerëzor ndaj shqiptarëve të Kosovës

Shpetim Axhami, kryetar i PLL

Masakra e Reçakut genocid e krim njerëzor ndaj shqiptarëve të Kosovës.

Reçaku – një prej dëshmive të shumta të gjenocidit serb në Kosovë, moment vendimtar i luftës për liri e pavarësi.

Nuk mund të ketë të ardhme dhe bashëpunim të sigurt me shtetin serb pa u zbardhur dhe pa pranuar ato që vet ky shtet ka bërë mbi popullsinë shqiptare.

Lavdi dëshmorëve të rënë për liri!🇦🇱