Njerëz, jini vigjilentë. Në supermarkete po na vjedhin!

Nga Mentor KIKIA

Po ndodh ajo qe ndodhi edhe vjet, ne te njejten kohe. Ne supermarkete, tregtaret ose heqin etiketat e cmimeve, ose mashtrojne me etiketa te dyfishta.
Ne rafte reklamojne cmime te tjera, ne kase kur skanohet barcodi, rezulton tjeter cmim, kuptohet me i larte.

Duke qene se per festa behen blerje ne sasi te madhe produktesh, bleresi nuk ka mundesi ti mbaje mend cmimet e secilit produkt, por paguan totalin sa i thote shitesja.

E kam te konfirmuar ne te pakten 3 supermarkete dhe ga disa njerez qe rastesisht kane kapur mashtrimin. Kjo verehet me shume tek vererat, lodrat e femijeve dhe artikuj te tjere, qe keto dite jemi te detyruar ti blejme.
Verifikoni cmimet aty ku mungojne dhe kontrolloni ato ku jane te ekspozuara.