“Lista me pagat”, reagon kryelegalisti Axhami: Sa më i paguar pushteti mediatik, aq më zullumqare janë tre pushtetet e tjera

Nga Shpetim Axhami, kryetar i PLL

Lista me pagat?!
Sa më i paguar të jetë pushteti i katërt, ai mediatik, i disa prej atyre që për përfitime tjetërsojnë dhe falin çdo gjë, aq më të korruptuar e të djallosur jenë tre pushtetet e tjera që nëpërmjet të parit kërkojnë të mbulojnë zullumet e të hiqen ndryshe para shoqërisë tonë.
Duhet përçmim dhe mospërfillje ndaj tyre e kundrejt asaj se çfarë thonë dhe se si mundohen ta interpretojnë ata.