Ilenia Ndocaj, ndjek rrugën e të atit, së fundmi shfaqet dhe si piktore me mjaft talent!

Arti, padyshim që njeh shembuj dhe raste të pafundme në botë ku është trashëguar nga gjeneratat e ndryshme, fëmijë, nipër mbesa, etj.

Një rast të tillë e dëshmon dhe Ilenia Ndocaj, vajza e madhe e ish-deputetit Eduart Ndocaj, e cila krahas aftësive të saj menaxheriale, trashëgon nga i ati dhe talentin për pikturën.

Në hapat e parë të ballafaqimit me artin e pikturës, Ilenia shfaqet ekspresive dhe me mjaft perspektivë, duke shpërfaqur botën e saj të brishtë përmes tablove me piktura që sjellin dimensionin e  jetës dhe nuancat e saj.

Redaksia e portalit InfopressAlbania i uron piktores më të re Ilenia Ndocaj, suksese në rrugëtimin e bukur të krijimtarisë dhe shpalosjes së vlerave më të mira arstistike.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm