Berisha e akuzoi se ishte i përfshirë në aferën e “Toyota Yaris”, reagon Basha: Asnjë trillim nuk do ta shndërrojë PD në mburojë të interesave personale.

Basha reagon në Twitter:

Çfarë keqardhje ta shohësh Sali Berishën të bjerë poshtë e më poshtë çdo ditë me trillimet dhe sulmet identike si të kundërshtarit. Ajo që deklaroi Sali Berisha sot është ekzaktësisht ajo për të cilën më akuzoi Edi Rama javën e kaluar. Përgjigjja ime ndaj Sali Berishës është e njëjta që i dhashë Edi Ramës. Asnjë trillim nuk do ta shndërrojë PD në mburojë të interesave personale.