Dr. Allkja: Kujdesi për shëndetin është i thjeshtë por…

Kujdesi për shëndetin është gjithashtu një industri … dhe kushdo që disponon një produkt shëndetësor do ta tregtojë atë në një mënyrë që t’ju bëjë të ndiheni sikur keni nevojë për të.

Unë jam këtu për të zvogëluar zhurmën rreth kësaj … për t’jua thjeshtuar.

Ka vetëm tre gjëra që ju nevojiten për të qenë të suksesshëm në përpjekjen tuaj për t’u bërë të shëndetshëm.

Për një arsye të thjeshtë, këto janë 3 shtyllat me të cilat unë kam krijuar të gjitha programet rreth shëndetit, të cilat një arsye të thjeshtë funksionojnë.

🧩 Gjithçka fillon me zorrët. Nëse jeni duke përjetuar ndonjë simptomë si pesha e tepërt, energjia e ulët, çekuilibri i hormoneve, problemet e lëkurës, sëmundje kronike, etj … ka diçka që nuk është në rregull në zorrën tuaj.

🧩 Mjedisi. Ne jemi të ekspozuar ndaj shumë toksinave, dhe ata vërtetë dëmtojnë trupin tonë me kalimin e kohës. Po flas për gjithçka nga produktet që ne vendosim në lëkurën tonë; grim, locion, shampo, deodorant, pastë dhëmbësh; tek produktet që përdorim për të pastruar shtëpinë tonë, në ajri që thithim; tek uji që pimë, ushqimet me pesticide e konservantë.

🧩 Mirëqenia mendore.
E fundit por sigurisht jo më pak e rëndësishme është mirëqenia mendore.
Nëse shëndeti mendor nuk përfshihet në një program shëndetësor, atëherë është shumë e vështirë të kesh rezultate të qëndrueshme.
Ju duhet të mbani gjithmonë nën kontroll mendimet tuaja ndërsa përparoni në udhëtimin tuaj shërues.

Ju, për cilën nga këto 3 shtylla përkujdesje keni nevojë për më shumë ndihmë?
Komentoni më poshtë për të më treguar.

Dr Ilir Allkja
Themelues i Kabinetit Mjekësor B-Medical
Msc Elson Jaçaj

0682014042
0682477367