14 SHTATOR/ Dita e dëshmorëve të Ballit (Nacionalistë)

Nga Artur ROSHI, kryetar i Ballit Kombetar Demokrat

Ne shkojmë në Gërhot ,jo thjesht për të kujtuar me respekt dëshmorët tanë,por për të marrë shtysë dhe emocion për të vazhduar me vendosmëri absolute në frymën e ideve demokratike,të lirisë dhe prosperitetit të kombit që ata rrënjosën në historinë politike të vendit tonë.
Balli Kombëtar Demokrat ndjehet krenar që me kontributet e anëtarëve të kryesisë së saj, ( në Qendër dhe në qarkun e Gjirokastres)në shtator 2013 i ktheu varrezat e të rënëve nacionalistë në Vepër Arti.
Mund të jetë një imazh i 2 persona, duke përfshirë Artur Roshi, njerëz në këmbë, pemë dhe ambiente të jashtme