Këmbimi valutor, 10 shtator 2021

10.09.2021 – 07:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.3 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.