Këmbimi valutor, 8 shtator 2021

08.09.2021 – 07:55

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 102.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.3 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.