Këmbimi valutor, 22 Gusht 2021

22.08.2021 – 07:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.6 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.