Kryeministri hungarez i puth doçkat ministres Kushi. Ajo e kënaqur, e nxjerr në FB

Ministrja Evis Kushi ka mbetur shumë e kënaqur nga një xhest xhentilese të bërë nga Presidenti i Hungarisë Viktor Orban. E ndodhur në Hungari bashkë me kryeministrin Edi Rama, Kushi është takuar dhe me Orban, i cili në momentin që e ka parë, i ka puthur dorën në shenjë respekti.

Ky moment i shkrepur nga aparati është publikuar në rrjetet scoiale edhe nga vetë ministrja kushi, e cila siç duket është ekzaltuar nga ky respect.

“Fotoja e ditës,”- shkruan Kushi krah fotos, ku nuk kanë munguar as komentet e shumta.