“Mos ia hapni derën dështimit për të tretën herë!”/ Shpërndahen fletushkat me portretin e Ramës

Qytetarët shqiptarë janë zgjuar ditën e sotme me një thirrje në dyert e banesave të tyre. “Mos ia hapni derën dështimit për të tretën herë!”.

Kjo është dhe thirrja që kryedemokrati Basha ka përsëritur vazhdimisht gjatë fushatës së tij elektorale.

Në këto foto shfaqen fletushkat me portretin e kreut të qeverisë dhe mbishkrimi: “Mos ia hapni derën dështimit për të tretën herë!”.