TRADHTI DHE CËNIM I SIGURISË KOMBËTARE?!

Nga Andi VARROSI

A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare shitja e detit Greqise?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare Minishengeni Ballkanik dhe lenia jashte e Kosoves nga ky organizem?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare dhenia me koncension e gjithe shtetit kompanive private dhe te huaja me kontrata shume te dyshimta?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare turqilizimi i vendit ne bashkepunim me abi Erdoganin gjoja se po na ndihmon?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare bashkepunimi me bandat e armatosura per te vjedhur voten e shqiptareve?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare kanabizimi i vendit dhe si oasoje vrasja e dhjeterave njerezve nga prishja e pazareve te droges?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare shtypja me dhune policore e cdo proteste te drejte ne vend?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare vrasja nga policia e nje njeriu te pafajshem?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare tutela ndaj medias duke e kthyer ne marionete dhe me keq akoma duke e mbyllur nje media te tere per teka te liderit suprem?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare mungesa e miliarda eurove nga buxheti i shtetit? Po 110 milion euro gjobe?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare grabitja e Bankes Qendrore dhe nxjerrja pa faj e demshperblimi i hajdutit ngaqr i shkaktuam stres?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare vjedhja diten per diell e milion eurove ne mes te Aeroportit Nderkombetar te Tiranes?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare sjellja e stafit turk e grek per te kontrolluar aeroportin?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare te tenderosh kompani fantazem per te ndertuar rruge me kosto 20 milion euro per km?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare nxjerrja nga burgu e persona me rrezikshmeri te larte?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare grushti i deshtuar i shtetit ne vitin 2011 qe solli si derivat pasimin e pushtetit dreht sektit Rilindje? Po kandidimi i vrasesit per kryebashkiak a quhet tradhti?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare shkrirja e Gjykates Kushtetuese dhe Gjykates se Larte?
A quhet tradhti dhe cenim i sigurise kombetare te realizosh votime monopartiake?

Mund te vazhdoj deri neser me keto pyetje, por pergjigjet jam i bindur qe nuk jane te gatshem ti japin, as ata qe jane ne qeveri dhe i kane realizuar keto tradhti, por as edhe batalioni i ushtareve te fejsbukut qe pergojojne kontrolloret per rrogat qe nuk dalin nga buxheti i shtetit e nga ana tjeter nuk kane folur njehere te vetme per miliarda euro mungese ne buxhet, qe faktikisht jane lek te paguar nga xhepat e tyre.

Zoti ju meshirofte per menyren e te menduarit. Kjo eshte nxitje e luftes se klasave dhe qasje kryekeput komuniste. Me kete ritem shume shpejt do ngreme kooperativat bujqesore.

Pis milet!