Çmenduria e regjimit nuk njeh kufij!

Nga Ilir ALLKJA, mjek
Ne gjithë historinë e njerzimit mjekët janë kursyer nga palët nëpër luftëra .
Nga Kina, Rusia, Evropa e USA mjekët nuk i kanë prekur kurrë .
Mjekët i kanë mjekuar të gjitha palët, ju kanë shërbyer të gjithëve dhe kanë shpëtuar jetë nga të gjitha palët në konflikt .
Kështu kanë vepruar caristët, bolshevikët, fashistët, komunistët, nazistët etj.
Rrilindasit, sekti famëkeq i Ramës e katandisi numrin e mjekëve për 1000 banorë, njësoj sa vendet e prapambetura të Afrikës, si Somalia, Ghana, Nigeria etj.
Nën rregjimin e rrilindjes kanë lënë Shqipërinë mbi 900 mjekë dhe mijëra infermierë .
Kjo është kriminale, është çmenduri, dhe ata që e paguajnë janë shqiptarët e varfër të cilët do të paguajnë në vazhdimësi fatura të kripura nga vendimet e gjykatave, dhe me e keqja do të privohen ose kufizohen nga shërbimi mjekësor.
May be an image of 1 person dhe tekst