HIPOKRIZIA ka një fytyrë, rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është vetëm një DESHTIM

Nga As.Prof Taulanda Jupi

HIPOKRIZIA ka një fytyrë, që ndonëse rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është thjesht e vetëm një DESHTIM.
Po s’ka më turp se kaq!

Nëse si kryeministër u qan hallin mjekëve shpërbleji- MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër u qan hallin infermirëve shpërbleji- MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për qytetarët, ndihmoji me paketa ndihme për ilaçet- dhe shpenzimet për #COVID -19-

MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për pensionistët, ndihmoji -MOS GËNJE !
Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për mësuesit , ofroju paketa ndihme për masa mbrojtëse- MOS GËNJE !

Nëse si kryeministër, u qan hallin fëmijëve, krijo mundësinë për më shumë ambiente për mësim ku të respektohet realisht distancimi social- MOS GËNJE !
Zbato planin e daljes nga kriza- mos prit!
Çdo gjë tjetër është propagandë!