FOTOT: Njihuni me gjyshen që po “çmend” rrjetin

Një gjyshe kanadeze ka treguar se si stërvitja intensive me pesha i ka ndryshuar jetën.

48-vjeçarja Robin Hillis, gardiane burgu në Ontario, ka qenë një vajzë shumë elegante derisa në vitin 1989 u regjistrua në palestër dhe menjëherë ra në “dashuri” me ngritjen e peshave.

Robin ka treguar për “Daily Mail” se nuk e ka humbur kurrë formën e saj fizike, pavarësisht se ka lindur dy vajza, të cilat nga ana e tyre janë bërë edhe vetë me vajza.