Miss-i shqiptar pranon operacionet plastike: Shyqyr që kanë ardhë këto kohë

Ish Miss Shqipëria ka pranuar që ka bërë operacione plastike dhe pse ato nuk janë të shumta pasi nuk ka pasur shumë nevojë.

“Pse je bërë kaq shumë.Ishe shumë e bukur natyrale.Sa keq që të kapi dhe ty kjo sëmundja e pasigurisë’ ishte një nga pyetjet që u drejtua Suadës.

‘Unë bëj çfarë të dua për aq kohe që ndihem mirë me veten.Dhe shyqyr që kanë ardhur këto kohë.S’do rri të bëj si nëna natyrë këtu …. Por edhe ndonjë gjë të madhe nuk kam bërë se s’kam pasë nevojë.Por as nuk jam penduar për çfarë kam bërë’ i është përgjigjur fanses Suada.

Image