Ironia e Palokes me ministrin e ri/ Ne vetem tre dite pune, tre levizje te bujshme nga Lleshi i Ramës! Ditën e parë…

Me ane te nje postimi ne fb, deputeti i PD ironizon tre urdhrat qesharake qe ka dhene Sander Lleshi ne krye te ministrise se brendshme ne kohen kur te gjithe flasin per krimin ai merret me kafete dhe lekurat e bananeve

Ja statusi i deputetit

Dhe ne qe kishim dyshime se Lleshi i Rames nuk do ishte efektiv ne detyren e tij te re…
Ne vetem tre dite pune, tre levizje te bujshme ;
Diten e pare nxorri urdher qe administrata te mos pij kafe.
Diten e dyte urdheroi policine qe te merret me plehrat ( jo ato te krimit por me lekurat e bananave qe hedhin qytetaret)
Diten e trete nxorri sqarim per urdherin e dites se pare.
Neser pritet te nxjerre sqarim per urdherin e dites se dyte.
Po diten e peste ? 🤔