A është seksi i rëndësishëm në një marrëdhënie?

Së pari do të thoja se seksi nuk është një gjë e keqe, sepse shumë njerëz mendojnë se është një gjë e keqe është një veprim i turpshëm, por kjo nuk është e vërtetë. Seksi e bën partnerin mashkull dhe femër më të afërt dhe rrit besimin mes tyre.

Sipas meje, djemtë dhe vajzat nuk hezitojnë kurrë të bëjnë seks, sepse është i këndshëm dhe është diçka e re, nëse gjejnë një vend dhe humorin e duhur privat. Seksi është një akt mes dy personave dhe unë ndiej se ekzistojnë vetëm dy faktorë mbi të cilët një vajzë apo një djalë mohon seksin, nuk po flas për AIDS-in dhe të gjitha këto, këta janë vetëm dy faktorë praktikë, i pari është “Shoqëria jonë”.

Po! Shoqëria është armiku më i madh për çdo çift, ata thjesht gjejnë një çift për t’i ngacmuar, këta njerëz i shohin gjithmonë çiftet si një djall dhe ata janë njerëzit më të këqij në Tokë, dhe kjo jo vetëm për t’i ngacmuar ata kjo shoqëri ndryshon gjithashtu mendimin e çifteve dhe në Indi “Virginity of Girl” është me të vërtetë e rëndësishme nëse ajo nuk është e virgjër, atëherë ajo është krejtësisht pa karakter dhe ky mendim i bën vajzat të pakëndshme për të bërë seks dhe ata përpiqen të shmangin seksin. Edhe njerëzit që i përkasin zonës rurale kanë po ashtu këtë besim.

Dhe faktori i dytë është mashtrimi. Nëse partneri juaj po ju tradhton, atëherë ai/ajo mund të jetë i pakëndshëm kur bëhet fjalë për raportin intim mes jush, gjendja shpirtërore është një faktor dytësor.

Nëse ju e kuptoni njëri-tjetrin atëherë ju jeni të dashuruar. Nëse dashuria juaj është e pastër dhe e vërtetë, atëherë seksi do ju bëjë më të afërt. Shumë djem dhe vajza duan të përdorin njerëz të tjerë për kënaqësinë e tyre seksuale duke luajtur me ndjenjën e tyre, kjo është plotësisht e papranueshme.

Për ta përmbledhur do të thosha se seksi nuk është një gjë e keqe dhe gjithashtu ka pak hapësirë në një marrëdhënie, unë mund të them “Seksi varet nga marrëdhënia”, por marrëdhënia nuk varet nga seksi. Dhe kjo ndodh kur jeni rehat me partnerin tuaj.