Me rroba të vjetra dhe vende të ndryshme! Çfarë po realizon këtë herë Azem Halimi?

Me rroba të vjetra Azem Halimi ndryshe nga konkurentët e tjerë nuk e përdori Për’puthen për tu zhvilluar mediatikisht.

Përkundrazi, i refuzoi intervistat dhe daljet publike. Në ato pak deklarata që bëri tregoi vetëm për projektet e veta por sigurisht që eksperiencën në Për’puthen e kujtonte si një gjë të bukur.

Verën që lamë pas, djali nga Presheva publikoi filmin me metrazh të shkurtër “Temas” i cili u prit mjaft mirë. Gjithashtu ai ishte i ftuar një një bashkëpunim ritmik muzikor.

Ndonëse nuk është shumë aktiv në rrjetet sociale, kemi kuptuar që ai po përgatit një projekt të ri të cilin do ta publikojë shumë shpejt.

Se për çfarë bëhet fjalë konkretisht nuk e kemi zbuluar ende, por ish konkurenti i Për’puthen shfaqet me veshje të vjetra dhe të ndryshme.

Kjo na bën të dyshojmë që bëhet fjalë sërish për një film. Mbetet për tu parë.

Suksese Azem! (E. D/ infopressalbania)