Basha: Unë kam besim dhe shpresë që ky është vetëm fillimi i një reagimi rinor, kam një plan se si mund të përballem me…

Ish-kreu i PD Lulzim Basha ka vijuar edhe këtë të shtunë turin e takimeve, ku është ndalur me të rinjtë në Shkodër.

Basha tha se sot rinia është e mërzitur dhe për këtë arsye nuk merr pjesë në votime. Ai u ndal sërish te mungesa e punësimit, si një arsye që të rinjtë lagohen nga vendi.

Ndërkohë shtoi se nëse nuk dalin në protesta, vendi do të vazhdojë të lëngojë

Basha: Unë kam besim dhe shpresë që ky është vetëm fillimi i një reagimi rinor. Çfarë dinë ata që erdhën të kërkojnë votën këtu për dëshirat, ëndrrat dhe nevojat tuaja? Asgjë! Sepse janë të vjetër. Se u bë kohë që po merren vetëm me veten e tyre dhe me njëri tjetrin. Unë kam një plan si mund të përballem me këtë nga pikëpamja politike.

Se nga pikëpamja njerëzore e thashë. Por nga pikëpamja politike, gjëja e parë që duhet të konstatojmë është se rinia është e mërzitur dhe nuk merr pjesë në votime. Rinia duhet të marrë pjesë në procesin politik.