Sulltan Nevruzi/ Kryelegalisti Axhami uron bektashinjtë: Besimi në Zot shpresë për ditë më të mira!

Nga Shpetim Axhami, Kryetar i PLL

Sot kremtohet Sulltan Novruzi!
Uroj mbarë komunitetin bektashi,
Gëzuar këtë ditë të shenjtë dhe të bekuar!
Le të na shërbej besimi nē Zot, si shpresë e siguri për ditë më të mira per të gjithë🇦🇱