Belind Këlliçi: Tirana ka shumë probleme që nuk janë në fokusin e bashkisë dhe të kryetarit të saj.

Belind Këlliçi:

Unë e dua Tiranën, mirëpo ka shumë probleme që nuk janë në fokusin e bashkisë dhe të kryetarit të saj. Trafiku 🚘, ndotja 🏭, mungesa e ujit të pijshëm 🚱dhe e gjelbërimit 🍃 janë disa prej tyre. Unë i bisedoj çdo ditë me ju këto probleme dhe do t’ju njoh pikë për pikë me programin tim. #BashkëFitojmë