15 vjetori i Pavarësisë së Kosovës, kryelegalisti Axhami mesazh urimi: Qoftë i shpejtë bashkimi kombëtar!

Shpetim Axhami, kryetar i PLL

Urime 15-vjetorin e Pavarësisë Kosovës!

Si sot, 15-vite më parë, me 17 shkurt të vitit 2008, kulmoi ojo për të cilën ndër shekuj ëndërruan, luftuan dhe ranë dëshmorë shumë shqiptarë.

KOSOVA u shpall shtet i pavarur.

Mirënjohje ndaj të gjithë faktorëve nderkombetar, që kontrubuan e tyre në arritjen e kësaj dite të shënuar për kombin tonë, duke filluar të korrigjonin në heshtje një padrejtësi shekullore.

Le të festojmë sot sëbashku këtë ditë të shënuar duke uruar sa më shpejt bashkimin tonë kombëtar.🇦🇱🇽🇰