Kulti i individit dhe idhujtaria, arsyet për të cilat vendi ynë lëngon në skamje dhe varfëri

Nga Edlira Devolli-LEKA

Vendi yne lengon ne skamje e pasiguri per disa arsye, por kryesoret jane.

-Kulti i individit, Idhujtaria.
-Pandeshkueshmeria nder vite.
-dhe justifikimi qe populli u ben qeveritareve, ka vjedh ky, po ai tjetri ka vjedh me shume.
-ose kane vrare po jane trima…

Cilido qofte, duhet te ndeshkohet per çfare ben.