Studentët peticion qeverisë: Çmimet janë rritur, kërkojmë 100 euro rimbursim në muaj

Studentët kanë nisur një peticion drejtuar qeverisë, ku kërkojnë një rimbursim prej 100 euro në muaj.

Peticioni po bëhet online dhe deri më tani janë mbledhur 6,117 firma.

Arsyet që parashtrojnë studentët janë: Shtrenjtësimi i qerave dhe rritja e çmimeve, teksa argumentojnë se e ka bërë të pamundur jetesën.