Gara për kreun e FRPD/ Mariglend Doçi vijon turin e takimeve në Konispol me aktivistë dhe kontribuotorë

Mariglend Doçi, kandidat për kreun e FRPD-së, Shqipërisë

Këtë fundjavë në turin e takimeve që kisha në qarkun Vlorë me të rinjtë u ndala tek ferma e Gezim Avduli në Shals të Konispolit.

Gëzimi prej vitesh është aktiv i Forumit Rinor të Sarandës dhe kryesisht Konispolit, tek ai gjeta modelin e të riut që dëshiron të zhvillojë fermën e tij për mos tu larguar nga Shqipëria.
Rinia zhvillon bujqësinë!
Ju uroj një të dielë të mbarë miq ✌🏼