Kryelegalisti Axhami përkujton 16 vjetorin e ndarjes nga jeta të Ibrahim Rugovës

Shpetum Axhami, kryetar i PLL

Në këtë përvjetor të ndarjes nga jeta të Ibrahim Rugovës, çdo shqiptar përulet me mirënjohje të thellë para emrit dhe veprës së përjetshme të Tij në luftë dhe përpjekje për pavarsinë e Kosovës dhe çeshtjes kombëtare.

Burrat e shteti gjithmonë kanë ditur dhe duhet të dijnë të merren vesh me njëri-tjetrin në interes të shqiptarve dhe kombit të tyre ??.