Pallatet e reja në Laç/ Kryetarja e Bashkisë: Falenderoj Erdoganin për bujarinë, për Ramën të jemi krenarë

Kryetarja e Bashkisë Laç, Majlinda Cara falenderoi Presidentin turk Erdogan për ndërtimin e një blloku pallatesh në Lacc, në kuadër të programit të “rindërtimit”.

“Më lejoni t’ju shpreh mirënjohje për bujarinë tuaj për banorët e Kurbinit”, tha ajo.

Po ashtu, u shpreh se duhet të ndihemi krenarë për kryeministrin Edi Rama.

“Të ndihemi krenar për kryeministrin Edi Rama që udhëhoqi dhe po udhëheq programin e rindërtimit. Unë jam shume krenar për gjithçka që po bëhet jo vetëm në Laç, por në gjithë Kurbinin, që jo vetëm po ringrihet më i fortë, por më i bukur nën shembullin e një qyteti të denjë për të rritur fëmijët tanë. Por pse jo do jetë dhe shembull për qytetet e tjera për transformimin rrënjësor të tij”, tha Cara mes të tjerash.