Pas protestës së 8 Janarit, vendoset banderola në PD! Basha: Do ringrihemi

Partia Demokratike është rikthyer në pamjen e mëparshme. Pas trazirave që ndodhën me 8 Janar, tashmë në selinë e Partisë Demokratike janë vendosur dyer dhe dritare si dhe janë ngritur banderolat blu. Kryedemokrati Lulzim Basha ka ndarë një video nga ngritja e banderolës që sipas tij simbolizon ringritjen e partisë.

Basha publikon videon:

Partia Demokratike do rigrihet si shpresa e vetme e shqiptarëve për ndryshim! Për një të ardhme më të mirë për të gjithë.