Dibër/ Mziu: Selishta vuan mungesën e energjisë, rolin e elektricistit e kryejnë banorët e zonës!

Nga Xhelal MZIU, deputet i PD, qarku Dibër

Banorët e njësisë administrative Selishtë Dibër vazhdojnë të vuajnë mungesën e energjisë elektrike dhe rolin e elektricistit vazhdojnë ta luajnë banorët e zonës !

Në foton e mëposhtme shihet qartë gjëndja e gabinës elektrike e vendosur në tokë dhe paneli i siguresave e vendosur në një shtyllë elektrike dhe banori që tenton për të bërë rregullimin e energjisë elektrike!

Ndërkohë në foton 2 dhe 3 kemi një shtyllë të tensionit të lart që është thyer dhe përbënë rrezik seriozë për banorët e këtyre zonave !

Kjo është situata katastrofike e lënë nga OSHEE dhe Qeveria Rilindase, ndonëse banorët paguajnë dy herë më shumë se 8 vite më parë ! 👇