Big Brother VIP/ Donaldi dhe Beatrix puthen për herë të parë në buzë

Puthja e shumë pritur e Donaldit dhe Beatrixit ka ndodhur ditën e sotme. Çifti kanë shkëmbyer puthjen e parë në buzë

Gjatë spektaklit të së martës, ata shfaqën hapur pëlqimin për njëri-tjetrin, ku Donaldi e tha “troç” që ajo që do tani është Beatrix.

Teksa kishim shumë dyshime për marrëdhënien e Donaldit me Borën, aktori e tha njëher e mirë që gjithçka mes moderatores ka mbaruar.