Me Lulzim Bashën në krye, një PARTI, një KUVEND!

Zamira Kazazi

Sa prova kemi kaluar ne të djathtët e sidomos ne me “njolle në biografi” për afro 80 vite !
Nuk u thyem. Sa kemi heshtur, sa kemi falur, sa kemi duruar, sa kemi luftuar, këto 30 vite !
Sa herë na zhgënjyen, na lanë, u ndanë, ikën, rierdhën, dhe ne aty !

Dhe PD e mbajtëm, e ruajtëm, e ringritëm.

Provë e re, qëndrestarë të vjetër!

Të pathyeshëm!

#Ndaj do të jemi aty

Me #18Dhjetor, NJË PARTI, një Kuvend.

Me Lulzim Basha në krye,

Për ëndrrën e vjetër të antikomunistëve, të idealisteve, të djathtëve, të demokratëve, të njerëzve që e kanë të shenjtë lirinë.

Për një PD më të fortë, në emër të sakrificës së demokratëve ne shi ne diell e gazlotsjelles, në emër të fëmijeve tane qe i rritëm shesheve e protestave , në emër eshtrave te prinderve tane qe u masakruan nga baballaret e ketyre qe jane sot në pushtet të #bashkohemi sepse qëllimi ynë i vetem eshte rrezimi i kesaj bande kriminale nga pushteti . Vetēm të bashkuar do t’ja dalim ! ✌✌✌