Salianji: 28 Nëntori 🇦🇱 bën bashkë çdo shqiptar brenda apo jashtë kufijve

Ervin Salianji, deputet i PD

28 Nëntori 🇦🇱 bën bashkë çdo shqiptar brenda apo jashtë kufijve

Detyra patriotike dhe përgjegjshmëria e çdo politikani është dhe duhet të jetë interesi i Shqiperisë 🇦🇱, shembulli i baballarëve themelues të shtetit shqiptar duhet të shërbejë si një shembull për klasën politike, kontributi i tyre duhet ti shërbejë kombit dhe shoqërisë shqiptare dhe jo interesave momentale!

Kjo dite është një ditë krenarie dhe reflektimi për gjithsecilin, për të ardhmen e Shqipërisë 🇦🇱

Gëzuar 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱