Aksidenti në Bullgari, Axhani: Trishtim dhe dhimbje e madhe për të gjithë!

Shpetim Axhani, kryetar i PLL

Në këtë ditë zie për Maqedonin e Veriut,
pas aksidentit të tmershëm automobilistik të ndodhur në territorin e Bullgarisë ku humbën jetën dhe u lënduan shumë shtetas maqedonas nga këto edhe bashkkomnas tanë, shpreh ngushëllimet më të thella për familjet dhe të afërmit e tyre.
Zoti ju dhēntë forcë për të përballuar dhimbjen!