Këmbanat ende s’kanë rënë, qetësohu President!

Nga Endri HASA

Ilir Meta ka tentuar edhe më parë njësoj siç bëri edhe sot që për paranojat e tij dhe për aleancat e njohura, të hedh farë përçarjeje mes demokratëve.

PD dhe demokratët të kanë mbajtur me pa të drejtë shumë herë mbi kurriz, me mëkatet që të kanë shoqëruar gjatë rrugëtimit tënd politik, duke të dhënë pushtet.

Sot ata nuk presin mirënjohje, por për budallenj nuk i bën dot.

Partia Demokratike ka organizuar dhe do të organizojë protestat më të mëdha në këtë vend sepse ajo është në krah të qytetarëve shqiptarë për hallet dhe problemet e tyre.

Hallet dhe problemet e tua s’mund t’i zgjidhim dot, ndaj përmbahu. Këmbanat janë të forta, por ato ende nuk kanë rënë…