Bajram Curri shkruan në “kujtimet”e tij.!✍✍ Nuk i takon mysafirit të thërrasë të zotin e shtëpisë!

Bajram Curri shkruan:Në kujtimet”e tij.!✍✍
Nuk i takon mysafirit të thëresë të zotin e shtëpisë

I dërguari i kryeministrit serb Pashiq erdhi fshehurazi në Shqipëri dhe arriti të bëjë një takim me Bajram Currin, që luftonte maleve. Ai, në emër të Pashiqit, i ofroi para, rrogë të madhe e poste të larta në Serbi, me kusht që të kthehej në Gjakovë e të mos e kundërshtonte pushtimin serb.
Bajram Curri iu përgjigj:
– Thuaji Pashiqit tënd se nuk ka aq para gjithë mbretëria e kralit të Serbisë sa për të blerë Bajram Currin. Dhe lidhur me kthimin në Gjakovë, thuaji se nuk i takon mysafirit të thërresë të zotin e shtëpisë. Atje do të kthehem vetë, se është vendi im.🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Marrë nga kujtimet e Qemal Bej Karaosmanit.Sjellë në Redaksi Qemal Karaosmani i Riu(Junior)